bilgisayarci
FD Üye
Evde Cocostar Çikolata Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet küçük uzunluk muz
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- Damak tadınıza nazaran 180 gram kadar çikolata
- İsteğe bağlı olarak pasta süsleme şekerleri
Evde Cocostar Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Muzları uzun mühlet, düzgünce cıvık hale gelene dek çatalla eziyoruz.
- Yavaş yavaş muz bulamacımızın içine hindistan cevizini ekliyoruz.
- Hafif katı kıvam alınca hindistan cevizi eklemeyi bırakıp, harcımızı 10 dakika buzlukta bekletiyoruz.
- Buzluktan çıkardığımız karışımı elimizle çikolata formu verip tabağa diziyoruz.
- Bunlar, çikolatamızın içi olacak.
- Tabağın üzerine yağlı kağıt sererek işimizi biraz kolaylaştırmış olacağız.
- Benmari yolu erittiğimiz çikolatayla, tabaktaki çikolata içlerimizi sırayla kaplıyoruz.
- Olduğu üzere yahut üzerlerini süsleyerek servis edebiliriz.