Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde Ekmek Karalahanalı Laz Ekmeği

Evde Ekmek Karalahanalı Laz Ekmeği
0
49

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
evde-ekmek-karalahanali-laz-ekmegi-2.jpg

Konutta Ekmek Karalahanalı Laz Ekmeği Tanımı İçin Materyaller

  • 4 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1.5 su bardağı su
  • 1 tane yaş maya
  • Tabanı için karalahana
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Meskende Ekmek Karalahanalı Laz Ekmeği Tanımı Yapılışı

  1. Materyaller katılıp yoğrulur ay ele yapışan hamur elde edilir hamur mayanlanmaya bırakılır.
  2. Tepsiye almadan evvel sıvı yağı elimizi alıp yine yoğrulur ki eline yapışmasın.
  3. Tepsiye karalahana yapraklarını koyup sonra hamur koyuyoruz.
  4. Fırını 200 derece ayarlayıp pişiriyoruz. Benim fırında 40 dk pişti her fırın farklı dikkat ederek pişirin ben en alt kısma su koydum ekmek sert olmasın diye.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt