Konutta En Pratik Haliyle Tavuk Tantuni Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket hazır lavaş
- 750 gram tavuk göğüs
- 1 çay b sıvı yağı
- Tuz
- 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber
- 1,5 çay bardağı su
- 2 adet domates
- 1 adet büyük uzunluk soğan
- Yarım demet maydanoz
- 1,5 çay kaşığı sumak
- Tuz
Konutta En Pratik Haliyle Tavuk Tantuni Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavukları minik minik küp formunda doğrayın.
- Tavukları uygun bir tavaya alıp yarım çay bardağı kadar su ekleyip suyunu çekene kadar pişirin.
- Sonra 1 çay bardağı yağını tuzunu ve toz kırmızı biberi ekleyin.
- Birazcık daha su ekleyip lavaşları tavaya alıp biraz tavuğun yağına bandırın.
- Pişen eti, domates, sumaklı soğanı ve maydanozu da ekleyip dürüm yapın. Afiyet olsun. ???? .