Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde gebelik testi yaptım tek cizgiydi sabah Hamilemiyim

Evde gebelik testi yaptım tek cizgiydi sabah Hamilemiyim
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evde hamilelik testi yaptım tek cizgiydi sabahtan Hamilemiyim Evde hamilelik testi yaptım tek cizgiydi sabah işim var diye cıktım akşm geri geldm ertesi sabh baktım silik pembe fakat kalın gibiydi ikinci cizgi acaba testde mi bi sorun vardı yoksa hamilemiyim arkadaşlar  

Similar threads

Gebelik TESTİ ARTI KAN testi olumsuz gebe miyim Adetime on üç gün var fakat tedavi görüyordum şuan hamilelik beşirtileri var evde hamilelik testi yaptım arti çıktı kanda gebelik testi yaptırdım olumsuz çıktı acaba hamilemiyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Tek çizgi negatif kan testi yaptıracam sizce hamilemiyim yaptırayım mı Merhabalar gecen ay 10unda adet oldum bu ay 6sinda oldum kahwerengi we az geldi ertesi gun kesildi bugunde nokta kadar az az geliyo arada sirada dun aksam idrar testi yaptim biri net digeri cok az silik cikti baskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Adete 810 gün kala deneme yaptım sonuç negatif hamilemiyim ? Hamilelik şüphesinde her anne adayı hamilelik testi yaptırmayı aklından geçirir Gebeliğin teyidi için yapılan plano testler kan testinden daha basit ve pratik olduğundan en fazla tercih edilendir Fakat plano testlerin hatalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
idrarla hamilelik testiyle ilgili soru benim için fazla önemli Merhaba arkadaşlar bugün hamilelik testi yaptım ikinci cizgi eksik da olsa silik olarak çıktı sonradan belirlenmiş elde etmek için birdaha test yaptım 1 saat sonradan hiç birşey çıkmadı acaba hamilemiyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bebe tıme marka gebelik testi????????? bebe time gebelik testi bebe time nimo hamilelik testi tıme test adetim 2 gün gecikti bebe tıme marka test yaptım ikinci çizgi silik lakin çok belirgin çıktı hemenamaa 3 saat sonrada adet oldum ve diğer aylara tarafından daha yoğun bi kanama oldu acaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt