
Konutta İskender Kolay Ve Pratik Tanımı İçin Materyaller
- 2 kilo antrikot
- 6 adet tırnaklı pide
- 3 adet domates
- 2 yemek kaşığı salça
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- 3 çay bardağı su
Meskende İskender Kolay Ve Pratik Tanımı Yapılışı
- Öncelikle merhaba. Etlerimizi ince ince kıyıp tenceremize alalım güzelce suyunu saldıktan sonra az bir yağda kavuralım bir kenarda da sosumuzu hazırlayalım.
- Tabaklarımıza tırnaklı pidelerimizi doğrayıp dizelim üstüne sosumuzu dökelim.
- Ondan sonra kavurduğumuz etleri üzerine ek edip tekrardan susuz ekleyelim kenarda da tereyağı eritip üstüne ek edelim.
- Kenarına isteğe bağlı yoğurt koyalım domateslerimizi dilimleyip koyalım afiyet olsun takibe almayı unutmayın.