Konutta Kumpir Tanımı İçin Materyaller
- Büyük uzunluk patates (kişi sayısına nazaran adedi belirleyin)
- Rus salatası
- Közlenmiş kapya biber
- Mısır
- Sosis (dana eti)
- Zeytin (siyah, yeşil tercihe göre)
- Kaşar peynir
- Tereyağ
- Tuz
- Ketçap, mayonez
Konutta Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tanımıma geçmeden evvel şunu belirtmek istiyorum ben karışık kumpir stilinde hazırladım. Lakin ton balıklı yahut tavuklu istediğiniz formda iç gerecini değiştirebilirsiniz.
- Kumpir imalinde güç kısım fırında pişme müddetidir. Patateslerimizi güzelce yıkıyoruz evvel yağlı kağıda sonrada alüminyum folyoya sarıp 200 derece fırında yaklaşık 1 buçuk saat pişiriyoruz.
- Patatesin cinsine nazaran pişirme müddeti değişiklik gösterebiliyor. Pişen patateslerimizi uzunlamasına orta kısmını açarak tuz, tereyağ ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
- Akabinde sıcaklığını kaybetmeden gereçleri büsbütün tercihinize kalmış bir formda ekleyip üzerine ketçap ve mayonezle süsleyip sunuma hazırlıyoruz.