Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evde pembe maske uygulanabilir mi Selamlama kızlar Ben pembe maske alıp evde kendim uygulamak istiyorum, olur mu yoksa bir güzellik uzmanının mı yapması gerekli ?
Evde Pembe Maske yapılır mı?
Pembe Maske evde nasıl hazırlanır?
pembe maskenin hamur biciminde hazırlandığı, yuz ve boyun bolgesine uygulandığı şeklinde olacaktır 42 derece ısıda yuz ve boyun bolgesine uygulanan pembe maske, vucut ısınıza gore ani ısı duşuşu yaşayarak, vucudunuzun kolejen...
Evde Pembe Maske yapılır mı?
Pembe Maske evde nasıl hazırlanır?
pembe maskenin hamur şeklinde hazırlandığı, yüz ve boyun bölgesine uygulandığı biçiminde olacaktır 42 derece ısıda yüz ve boyun bölgesine uygulanan pembe maske, karoser ısınıza tarafından ani ısı düşüşü yaşayarak, vücudunuzun...
pembe maske siparişi verdim ama bunu evde uygulamam mümkün müdür nasıl yapmam gerekiyor? teşkederim
Cevap: pembe maske evde uygulanır mı
pembe maskenin hamur biçiminde hazırlandığı, yüz ve boyun bölgesine uygulandığı biçiminde olacaktır 42 derece ısıda yüz ve boyun bölgesine uygulanan pembe...
pembe maske siparişi verdim ama bunu evde uygulamam mumkun mudur nasıl yapmam gerekiyor? teşkederim
Cevap: pembe maske evde uygulanır mı
pembe maskenin hamur biciminde hazırlandığı, yuz ve boyun bolgesine uygulandığı şeklinde olacaktır 42 derece ısıda yuz ve boyun bolgesine uygulanan pembe...
Pembe Maske Nedir,
Pembe Maske Nasıl Kullanılır,
Pembe Maske Hakkında Data
Son zamanlarda ünlüler aralarında popüler güzellik maskeleri arasında yeralan pembe maske, porselen gibi bir cilde sahip almak isteyen bayanların tercihi oluyor
Pembe maskeyle ünlüleri hem gençleştirip hem de...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.