Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evde Sac Kavurma

Evde Sac Kavurma
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
evde-sac-kavurma.jpg

Meskende Sac Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo dana kuş başı küçük doğranmış
  • 2 adet sivri biber
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 2 büyük uzunluk domates
  • Tuz, karabiber, kekik
  • 1 bardak sıcak su
  • Bir ölçü zeytinyağ

Konutta Sac Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Etimizi saca alıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
  2. Suyunu, zeytinyağı ekliyoruz.
  3. 1 su bardağı suyuda ekleyip pişirmeye devam ediyoruz.
  4. Etler pişerken biberleri ekleyip biraz daha pişiriyoruz .
  5. Daha sonra küçük küçük doğradığınız domatesleride ekleyip orta ateşte pişiriyoruz .
  6. Pişmeye yakın tuzunu, karabiber ve keki ekleyip 10 dk daha ocakta tutuyoruz.
  7. Etlerimiz lokum üzere piştiğinde pirinç pilavı eşliğinde servis yapabiliriz afiyet olsun????????.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt