Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evde Sandviç Ekmeği

Evde Sandviç Ekmeği
0
19

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
evde-sandvic-ekmegi.jpg

Konutta Sandviç Ekmeği Tanımı İçin Gereçler

  • 1,5 su bardağı ılık su (300ml)
  • Yarım paket yaş maya
  • 1 yemek kaşığı (50 gram tereyağı yahut margarin)
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4 su bardağı+2yemek kaşığı un (Kontrollü)
9 adet çıkıyor


Meskende Sandviç Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yoğurma kabına evvel sıvıları alalım. Sonra öteki gereçleri ekleyelim. Tereyağı oda sıcaklığında olacak kulak göğsü yumuşaklığında bir hamur olacak.
  2. Hamuru 1 saat kadar mayalandıralım istediğiniz formu verip tepsidede mayalandırabilirsiniz….
  3. Mayalanan hamurumuzu şekillendirip tepsiye dizelim….
  4. Yarım saat daha mayalandıktan sonra üzerine su sürüp, 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
  5. Fırın içine yanmayan bir kabın içine su komayı unutmayalım ekmekler yumuşak olmadı için???? Afiyet olsun????
Konutta Sandviç Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt