
Meskende Üretimi Limonata Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet limon
- 1 adet portakal
- 1 su bardağı şeker
- 1 tatlı kaşığı limon tuzu
- 2.5 litre su
- İsteğe bağlı süslemek hedefli nane
Konutta İmali Limonata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle portakal ve limonu donduralım.
- Bu süreç için bir gece evvelden dolaba koyabilirsiniz.
- Donan meyveleri çıkarıp 5 7 dk biraz çözülmesini bekleyelim.
- Meyveleri 8 eş modüle bölüp 1 su bardağı şeker ile blenderdan 2 dk boyunca geçirelim.
- Üzerine suyumuzu ek edip limon tuzumuzu ekleyip şeker ve tuz eriyene kadar uygunca karıştıralım.
- Son olarak yaptığımız karışımı tülbentten geçirip tülbentte kalan püreleri uygunca sıkalım.
- Limonatayı servis edip isteğe bağlı nanesini koyup afiyetle içebilirsiniz.
- Şimdiden afiyet olsun????????.