Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evdeki Malzemelerle Hamur İşi

Evdeki Malzemelerle Hamur İşi
0
105

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Evdeki Malzemelerle Kolay Hamur İşi

Fazla basit bir hamur işi tarifi vermek istiyorum sizlere konu başlığına uygun her evde bulunan malzemelerle yapılan bu hamur işi ayrıca pratik keza çok lezzetli

Malzemeler

2 Yumurta sarısını üzerine ayırın
Aldığı kadar un
Bir nehir bardağı yoğurt
Bir akarsu bardağı sıvıyağ
Bir Fiske Tuz
Yaş maya

Yapılışı

Bir vahşi unu eleyin üzerine yumurta ve sıvıyağ ilave edin yoğurdu ve mayayıda ek edin birazda tuzlu ekin ardındaki güzel bir hamur elde edin yumuşak hamur daha nefis olur bu nedenle hamuru yumuşak hazırlamaya itina gösterinHazırladığınız hamuru 20 dakika kadar dinlendirinTepsileri yağlayın

Son olarak hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve elinizin içinde açın sonradan dilediğiniz bir iç malzemesindne koyabilirsiniz içine kapatın tepsiye dizin üzeirne yumurta sarısı sürün çörek otu serpin fırına sürün 180 derece fırında üzeri ve altı pişene dek kızartın Akarsu Saatleriniz için epeyce basit bir hamur işi tarifi

Sağlık Olsun *

Similar threads

Evdeki Malzemelerle Kolay Hamur İşi Cok kolay bir hamur işi tarifi vermek istiyorum sizlere konu başlığına uygun her evde bulunan malzemelerle yapılan bu hamur işi hem pratik hem cok lezzetli Malzemeler 2 Yumurta sarısını uzerine ayırın Aldığı kadar un Bir cay bardağı yoğurt Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Evdeki Malzemelerle Şeker Hamuru Nasıl Yapılır? Evinizde yer alan malzemelerle şeker hamuru yapmaya ne dersiniz bayanlarÇok fazla ekstra malzemeye ihtiyacınız olmayacak her evde yer alan malzemeler ile birlikte sizlere basit bir şeker hamuru tarifi saptamak istiyorum umarım beğenir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Donut (Evdeki Malzemelerle) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık süt1 adet yumurtaYarım su bardağı ılık su4 yemek kaşığı şeker1 ay kaşığı tuz2 yemek kaşığı tereyağAldığı kadar un1 yemek kaşığı kuru maya Kızartma için; Sıvıyağ Üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolataEvde bulunan pasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Evdeki Malzemelerle Hemen Botoks Nasıl Yapılır? ALT :wwwlarcomupluploadsevdebotoks29308evdebotoks29308ALT Evinizde bulunan malzemelerle anında botoks yapmaya ne dersiniz bayanlar nasıl olacak bu diye sorduğunuzu duyar gibiyim hemen cevaplıym sorunuzu çok kolay olacak belirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Bu başlık aşağıda bütün bayanlardan yemek yemek tarifleri bekliyorumSiz yaratıcı bayanların evde yer alan çoğu malzeme ile ne kadar çeşitli yemekler yaptıklarını varsayım edeibliyorum Evimizdeki malzemeleri kullanarak bambaşka tatlar yapabilirizÖzellikle hamur işlerind eve keklerde bunu yapmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
347
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt