Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evdeki Malzemelerle Hamur İşi

Evdeki Malzemelerle Hamur İşi
0
217

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Evdeki Malzemelerle Kolay Hamur İşi

Cok kolay bir hamur işi tarifi vermek istiyorum sizlere konu başlığına uygun her evde bulunan malzemelerle yapılan bu hamur işi hem pratik hem cok lezzetli

Malzemeler

2 Yumurta sarısını uzerine ayırın
Aldığı kadar un
Bir cay bardağı yoğurt
Bir cay bardağı sıvıyağ
Bir Fiske Tuz
Yaş maya

Yapılışı

Bir kaba unu eleyin uzerine yumurta ve sıvıyağ ilave edin yoğurdu ve mayayıda ilave edin birazda tuz ekin ardından guzel bir hamur elde edin yumuşak hamur daha lezzetli olur bu nedenle hamuru yumuşak hazırlamaya ozen gosterinHazırladığınız hamuru 20 dakika kadar dinlendirinTepsileri yağlayın

Son olarak hamurdan ceviz buyukluğunde parcalar alın ve elinizin icinde acın daha sonra dilediğiniz bir ic malzemesindne koyabilirsiniz icine kapatın tepsiye dizin uzeirne yumurta sarısı surun corek otu serpin fırına surun 180 derece fırında uzeri ve altı pişene kadar kızartın Cay Saatleriniz icin oldukca kolay bir hamur işi tarifi

Afiyet Olsun

Similar threads

Evdeki Malzemelerle Kolay Hamur İşi Fazla basit bir hamur işi tarifi vermek istiyorum sizlere konu başlığına uygun her evde bulunan malzemelerle yapılan bu hamur işi ayrıca pratik keza çok lezzetli Malzemeler 2 Yumurta sarısını üzerine ayırın Aldığı kadar un Bir nehir bardağı yoğurt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Evdeki Malzemelerle Şeker Hamuru Nasıl Yapılır? Evinizde bulunan malzemelerle şeker hamuru yapmaya ne dersiniz bayanlarCok fazla ekstra malzemeye ihtiyacınız olmayacak her evde bulunan malzemeler ile birlikte sizlere kolay bir şeker hamuru tarifi vermek istiyorum umarım beğenir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Evdeki Malzemelerle Cikolata Nasıl Yapılır Sevgili anneler cocuklarınız icin evinizd ebulunan malzemelerle hazırlayabileceğiniz cikolata yapmaya ne dersinizEvde bulunan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz harika bir cikolata tarifi vereceğiz sizlere deneyin ve ne kadar lezzetli ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Evde bulunan malzemelrle yapabileceğiniz birkac kurabiye tarifi paylaşacağız sizlerleOzellikle cocuklar icin evde yapılan kurabiyeler cok yararlıdırSevgili Anneler evdeki malzemelerle yapılacak olan kurabiye tarifleri ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Evdeki Malzemelerle Sabun Nasıl Yapılır? Evinizde bulunan malzemelerle sabun yapmayı hic denedinizmi?Denemediyseniz şimdi deniyebilirsiniz sizlerede evde sabun yapılışını anlatan yazımızdan yardım alabilir evinizde sabun yapabilirsinizEvde sabun yapımı oldukca basittir ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt