Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evinizi Dört Adımda Dekore Edin

Evinizi Dört Adımda Dekore Edin
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Evinizi Dört Adımda Dekore Edin Evinizi Dört Adımda Dekore Edin 1549192115 1549192115 evinizidortadimdadekoreedin5c56cbb845ba0evinizidortadimdadekoreedin5c56cbb845ba0 http:img2mynetcomemlakContentkoltukkoleksiyondetay Desenler, yaşam alanlarını cazibeli kılmanın ve onlara derinlik katmanın anahtar bileşenlerinden biri Sizler de desenleri peyderpey planlayarak evinizde içten atmosferi yakalayabilirsiniz Desenlerin ön planda olduğu bir dekorasyon tarzı izlerken yapmanız gereken birincil şey hayat alanlarında nasıl bir atmosferin dominant olmasını istediğinize karar vermeniz Eviniz sizi rahatlatsın ve hareketsiz mi olsun istersiniz? ya da davetkar ve sıcak mı? Yoksa ufak ayrıntılardan, karma dekoratif unsurlardan mı hoşlanırsanız Bu sorulara yanıt verdikten daha sonra işe başlayabilirsiniz 1 Adım: Duvarlar Duvar ve tavanları desenlerle cazibeli kılmak için alçı, badana ve duvar kağıdı seçim edebilirsiniz Burada göz önünde bulundurmanız gereken en önemli nokta tavanların yüksekliği Eğer olması gerektiğinden daha yüksek bir tavanınız varsa koyu renge boyayarak daha alçak bir dış görünüş elde edebilirsiniz Açık renk ile de tersi bir etkiyi başarabilirsiniz Duvar ve tavanda bir ayrıntıyı vurgulamak isterseniz dominant olan rengin kontrast rengini uygulayabilir, böylece o ayrıntıyı ön plana çıkarabilirsiniz 2 Adım: Yer döşemeleri Bir tuval edasıyla yaklaştığınız duvarlara istediğiniz fon rengini verdikten sonra bundan böyle resmin yani dekorasyonun diğer bileşenlerine geçebilirsiniz Taş, seramik, duvardan duvara halı gibi sayısız yer döşemesi seçeneğiniz var Üstelik bütün bunlarda sayısız desen seçeneğiniz de mevcut 3 Adım: Mobilya ve perdeler Çekyat ve sandalyelerinizin döşemelerinde seçtiğiniz desenler, perdelerinizin hangi desen kombinasyonundan oluşacağı da yeniden karar vermeniz gereken önemli noktalar Sade çizgilerden oluşan bir desen konsepti mi bakmak istersiniz? Yoksa çiçekli ve puantiyeli desenlerin bir arada olduğu bir konsept mi? 4 Adım: Aksesuarlar Bir mekanı dekore ettikten daha sonra değişim yapması en kolay ve pratik olan unsur aksesuarlardır Bir resim, halı veya kilim, abajur veya vazo bir mekanın genel havasını bazen bir çırpıda değiştirebilir Aksesuarların desen dillerini çakmak yaşam alanlarınızda istediğiniz atmosferi yaratmanızda fazla yardımsever olacaktır Evim Dergisi  

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt