Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evlat nöbetindeki anne: Senin yerin orası değil, benim yanım

Evlat nöbetindeki anne: Senin yerin orası değil, benim yanım
0
164

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Terör örgütü PKK'nın kaçırdığı çocukları için aileler, 3 Eylül 2019'da HDP Diyarbakır Vilayet Başkanlığı önünde evlat nöbetine başladı.

304 ailenin dönüşümlü olarak sürdürdüğü nöbette, 1108'inci güne girildi. Bugüne kadar 37 aile, çocuklarına kavuştu.

"Ben ondan hiç haber alamadım, Van'a, Tunceli'ye gittim fakat Faruk'tan haber yok"

DHA'ya nazaran Kars'ta, 2013 yılında lise 2'nci sınıf öğrencisiyken 15 yaşında kaçırılan oğlu Faruk için oturma hareketini sürdüren Rahime Taşçı, "Ben ondan hiç haber alamadım. Van'a, Tunceli'ye gittim lakin Faruk'tan haber yok. Şayet beni duyuyor yahut görüyorsa sesi ses olsun bana. Bir telefon açıp bana karşılık verse, bana ben sağım diye söylese. Oğlum ceza yok, devlet kucak açmış. Peşmergeye teslim ol, korkma sakın. Ben burada seni bekliyorum, kardeşin seni bekliyor. Senin yerin orası değil benim yanım" dedi.

evlat-nobeti_8076.jpeg

nobeti_8343.jpeg

evlat-nobeti_3081.jpeg

evlat-nobeti_1949.jpeg

Similar threads

Terör örgütü PKK'nın kaçırdığı çocukları için aileler, 3 Eylül 2019'da HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetine başladı. 304 ailenin dönüşümlü olarak sürdürdüğü nöbette, 1108'inci güne girildi. Bugüne kadar 37 aile, çocuklarına kavuştu. Kars'ta, 2013 yılında lise 2'nci sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Ilk Önce merhaba arkadaşlar bu yazımı doğruca değin okuyanlar ve fikirlerini bnmle paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler adımı tahsis etmek istemiyorum ben daha 15 yaşında bir kızım evet bazılarınız çocuk diyeceksiniz haklısınız daha çocuğum lakin beni anlayacak arkadaşlar çıkacağından eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
KURAN’DAN KISSALAR : HZ MUSA (AS), HZHARUN (AS) VE FİRAVUN Bismillahirrahmanirrahim İslamı anlamak ve hakkıyla yaşamak ancak islam’ın temel kaynağı olan Kuranı Kerim’i anlamakla mümkün olabilir Kuran’ı anlamanın tek yolu ise, Kuran’ın ilk inen ayeti olan “oku fiilinin ve emrinin yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Muhammed aleyhisselâm doğmadan önce meydâna gelen ve peygamberliğine müjde olan alâmetler: • Irbâz bin Sâriye “radıyallahü teâlâ anh şöyle rivâyet etmişdir: Hazreti Resûli ekrem “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem buyurdu ki: Âdem aleyhisselâmın cesedi toprak hâlinde ve henüz rûh verilmemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt