Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evli Gibi

Evli Gibi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
EVLİ GİBİ
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terk etmek zorunda kalırlar ve uzun bir yüruyüşten daha sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadır
Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağısekreterine verir, Ben yerde uyku tulumunda uyurum,der Sekreter yatağına yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker Bir süre sonra bütün uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar; Efendim, ben fazla üşüyorum
Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, her yerde uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken tekrar sekreterinin sesini duyar; Efendim, ben hala çok üşüyorum
Adam tekrar fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üzerine örter, uyku tulumuna girerek
fermuarı çeker Tam uykuya dalacağı sırada tekrar duyar; Ben yeniden coooook üşüyorum Adam yattığı yerden;
Bir fikrim var,der, Burası ıssız bir yer Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz
Genc kadın kıkırdar; Tamamlanmış, bana göre hava hoş
Adam yattığı yerden avazı cıktığı kadar bağırır;
ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANİYEYİ KENDİN AL!!!!!*

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt