Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim

Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim
0
108

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
ezgi_sertel_reklam_arasinda_bebegimi_kaybettim_1568096617_2596.jpg

Bir periyoda mekan aldığı yemek programıyla damgasını vuran ünlü isim Ezgi Sertel, geçtiğimiz periyotta yaşadığı bebeğini kaybetmesi hakkında katıldığı bir canlı yayında açıklama yaptı.

Önümüzdeki günlerde ikiz bebeklerini kucağına alacak olan Ezgi Sertel, konuk olduğu canlı yayın programında açıklamalar yaptı. Geçen sene iki tane düşüğüm oldu diyen Sertel, "Kalbi durmuştu yavrularımın. Tabip 5-6 ay ara verin dedi. Ben sandım ki, evleneceğim isteyince de gebe kalıp doğuracağım. Bu işler o denli olmuyormuş. Sonra 'ben beklemek istemek istemiyorum, bir taşla iki kuş olsun' dedim. Tüp bebek yaptık." diyerek şaşırttı.

csb41_1568096776_6883.jpg

NEDEN REAKSIYON VERMİYORSUN DEDİLER!

Sonrasında "Eşimle birlikte doktora gitmiştik. Denemeden 10 gün sonra denetime gidiyorsunuz zira... Çok şaşırdık. Zira birinci denemede tutmaz diyorlardı. Ben onları ultrasonda görünce ağladım.Ozan ile biz 3-4 tane film sineması çektik. Orada daima nişanlıydık, sevgiliydik, arkadaştık. Sonrasında tekrar 'Tek Türkiye' serisinde oynadık. Orada da yeniden sevgiliydik, evlendik.Ozan 'ben bir oyuncuyla yapamam' demiş. Sonra bir gün 'Ezgi'yi Allah sahibine bağışlasın yok ya bana bağışlasın' demiş.Ben birinci bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım. Zira daha 6 haftalıktı, çok yeniydi. Kendi içimde yaşadım. 'İlk bebeklerde olur' dediler." diyen ünlü sunucu "İkincisinde teve2'de program yapıyordum. Reklam arasında düşük yaptım. Yayına giremedim, sonra girdim kapanışı yaptım ve hastaneye kaldırıldım. O hengam bebek 7 haftalıktı.Çok acı bir şey. İkincisinde 'neden?' diyorsunuz. Her şey yolundaydı. Sonra bir ağrıyla, bir anda olan bir şey. Reaksiyon de veremedim. Etrafımı sakinleştirdim." kelamlarını noktaladı.

858,505Konular
982,616Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt