bilgisayarci
FD Üye
Ezme Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet domates
- 1 adet salatalık
- 3-4 adet sivri biber
- 1 adet acı biber
- 1 diş sarımsak
- Bir tutam maydanoz
- 1 yemek kaşığı tuz, sumak, toz nane
- 4-5 dilim ekmek
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı bul biber
Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Domates, salatalığı, biberleri, soğanları sarımsağı, acı biber, ve maydanozu robottan geçirelim.
- Üzerine tuz, bul biber, sirke, nar ekşisi, sumak, toz nane ve salçayı ekleyip karıştıralım.
- Ezmeyi ekmeklerin üzerlerine sürüp servis yapın. Afiyet olsun….