2019 Facebook Günaydın Mesajları bu konu facebook günaydın sözlerine ve mesajlarına yer vermektedir Facebook profiliniz de yada sayfanız da benzer, dost ve sevgiliniz için günaydın mesajları arıyorsanız sizlere şimdiye kadar pek pozitif duyulmamış en yeni günaydın sözlerini ve mesajlarını paylaşıyoruz 1549097511 1549097511 2019facebookgunaydinmesajlari5c555a2c786352019facebookgunaydinmesajlari5c555a2c78635 2019facebookgunaydinmesajlari5c555a2c78635 Kalbinizin sesi duyulması ve bütün dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle Günaydın Günler Parlak Zamanın Huzurlu OLsun Günün Açık Fikirli Olsun Günaydın Olsun Karanlık geçmiş Silindi ömrümüzden Işıkla Bakıyoruz Bundan Böyle geleceğimize Günaydın arkadaşlar Tüm Günlerimin Biricik Okumuş ışığı Bugün Gün Senin için Doğuyor Kalbimden Günaydın Bebeğim Güzelliğin Gibi Gününde Kültürlü Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana Önce Kendime Daha Sonra Evime Daha Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Açtığımda Bana Gönlü sevgi batmış dostlara Dostluğu dost gibi bilenlere Güzelliği sevgi ile yoğuran insanlara Gönül dolusu Günaydınlar Günaydın ceylan Gözlüm Sabahımın Güneşi Gözlerimin Işığı Hayata SeninLe günaydın demeyi Seviyorum
Kimseye Günaydın Demedim Hayatımda Günümü Aydınlattın Sanada Günaydın Olsun Içtenlikle
Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren sırık yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın her Günü Seninle Anıyorum Her Sabahı Adınla Bekliyorum her Mesajımı Sana Gün Ağrırken Atıyorum Şimdiki Gibi Günaydın Bebeğim Günaydın yatağımda rüyalarım işimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum günaydın Seviyorum Seni Seninle geçen Günleri Seviyorum Seni Sana Günaydın Demeyi Yere Düşen Yağmur Damlaları Kalbine İnecek Güneşi Engellemesin Güneş Bulutların Arasından Daima Sana Doğru Baksın Güneş Güzellikler Getirsin Günaydın Günümüz Günümüze Okumuş Olsun Günaydınlar Olsun Günün Açık Fikirli Olsun , Dilerim Fakat Yüreğine Gülün Gölgesi Düşmesin Ve Sen, Yüzünde Gülüşlerin En Güzeli Ile Bak Geleceğe Kalbim Gibi Bugünde Senin için Kültürlü ve Günaydın Arkadaşım Seni Seviyorum bebeğim Gözlerin gibi Bugünde Günaydın Olsun Güneşime Önce Kendime Sonradan Evime Sonra Evimdekilere Daha Sonra Kapılarımı Açtığımda Bana Güzelliğin Gibi Gününde Aydınlatılmış Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana Günler Parlak Zamanın Huzurlu OLsun Günün Aydın Olsun Günaydın Olsun Sana Birtanem Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; arkadaş bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın Gitmen sorun değil de Hasta falan olduğumda, Doktorun seni bana hatırlatması zoruma gidiyor Nefes al, Nefes' ver Her Yerde günaydın Önce kendime Daha Sonra evime Daha Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın Gün Seninle Hoş Güne Açmak Seninle Sıcak Olucak, Günlerimiz Açık Fikirli geleceğimiz Parlak Olsun Sana Günaydın Olsun