Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fahriye Boğaziçi'li oldu

Hoş geldin! kaanelmaci tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Fahriye Boğaziçi'li oldu
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fahriye Boğaziçi'li oldu fahriye boğaziçi boğaziçili ünlüler fahriye evcen boğaziçi boğaziçini kazanmak için boğaziçini kazanmak Bahtı Açık olsun Fahriye Evcen'e inşallah bitirdiğinide görürüz 1548644625 1548644625 fahriyebogazicilioldu5c4e7116030d9fahriyebogazicilioldu5c4e7116030d9 fahriyebogazicilioldu5c4e7116030d9 Üniversite Kazanmak için Aylardır Sürdürdüğü Çalışmalarının Karşılığını Aldı Özcan Deniz’in nişanlısı oyuncu Fahriye Evcen İstanbul’da bir üniversite kazanmak için aylardır sürdürdüğü çalışmalarının karşılığını aldı Köln’deki özel bir dershaneye giderek Yurtdışında Çalışanların Çocukları İçin Yükseköğretime Giriş Sınavı’na (YÇS) hazırlanan Evcen hayalini gerçeğe dönüştürdü Boğaziçi Üniversitesi FenEdebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nü kazandığını öğrenen Evcen, “Almanya’da sosyoloji okuyordum İstanbul’daki işlerim yüzünden oradaki kaydımı dondurmuştum En büyük hayalim İstanbul’da bir üniversite kazanmaktı Boğaziçi’ni kazandığımı duyunca mutluluktan ağladım dedi  

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt