Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fantastik Dörtlü

Fantastik Dörtlü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Fantastik Dörtlü kahramanları, Harika Dörtlü çizgi filmi, Inanılmaz Dörtlünün konusu

Olağanüstü Dörtlü, Marvel Comics tarafından yayımlanan bir gerçek dışı karakterler topluluğudur Yaratıcıları Stan Lee ve Jack Kirby'dir Birincil Şahane Dörtlü çizgi romanı 1961 yılının kasım ayında yayımlanmıştırTürkiyede ise 1 Nisan 1988 yılında Alfa yayınları kadar orjinal 190'ınıncı sayıdan itibaren Inanılmaz Dörtlü adıyla yayınlanmaya başlanmıştır

Konusu
Reed Richards Amerika Birleşik Devletlerinde yaşamış bir bilim adamıdırUzayla ilgili bir çok araştırma yapan Reed Richards'ın en büyük yardımcıları karısı Sue Richards ve onun erkek kardeşi Johnny Storm ve arkadaşı Ben Grimm'dirUzaya gönderilecek uzay gemisi üzerinde çalışan Reed Richards ve Sue Richards, Johnny Storm ve Ben Grimm normal uçuş gününden bir gün önce el altından uzay gemisini uçuşa hazırlayıp uçururlarUzay gemisi bayağı bir şekilde kalkarUzayda yol alırken ansızın kozmik radyasyon ışınlarına maruz kalırlarBu ışınlar hepsinin üstünde değişkliklere yol açar Tümü kozmik radyasyon ışınlarından dolayı bayılırlarGeminin Kopilotu uzay gemisini sıradan bir şekilde dünyaya indirirKozmik ışınlar yüzünden Reed Richards'ın her yeri uzamaya başlarSue Richards ise görünmez bayan olurJohnny Storm ise Alev adama dönüşürBen Grimm ise kaya adama dönüşür Inanılmaz Dörtlü bir takımdırHer süre birlikte hareket ederler ve olayların üstesinden gelirler ara sıra Kadınsı Hulk ve Medusada onlara katılır

Olağanüstü Dörtlü üyeleri

* Bay Fantastik (Reed Richards)
* Görünmez Bayan (Susan Richards, belli başlı adı: Susan Storm)
* Ateş Adam (Johnny Storm)
* Kaya Adam (Ben Grimm) *

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt