Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

far cry 2 harita çok soluk

far cry 2 harita çok soluk
0
195

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi far cry 2 oyununa giriyorum üstten 5 e basıyorum harita geliyor ama var ya o kadar solukki sembollerin hiçbiride gözükmüyor çözünürlüğü 1440*990mı öyle bişey yapıyorum genede soluk oluyor acaba bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba ayarlardanmı

Similar threads

selam ben far cry 2 de %64 deyim bir köye geldim afr nin kaçırdığı adamı kurtarmam gerek ama eve giriyorum kapı açılmıyor tüm köyü dolaştım anahtar bulamadım köyün adı s ile bşlıyor sodoko mu öyle birşey lütfen yardım edin odada save kutusu bulunuyor (binaya girince silahlarını bırakıyor) ss
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
arkadaşlar pcde far cry 2 oyunu var oyunun başında bi tane arabayla başlıyoruz felan şimdi oraları geçelim bi 4 5 görev yapınca hep haritada sembolünün üzerinde ünlem işareti olan yerleri gidiyorum ve hemen hemen hep aynı görevleri yapıyorum mesela 10 tane görev (sembolünün üzerinde ünlem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Katılırsınız ya da katılmazsınız ama bizce Ubisoft, geliştirdiği IP'lerde, oyuncuların sevdiği mekaniklere sağdık kalma ve çoğunluğun eleştirdiklerinde de iyileştirmeye gitme konusunda oldukça başarılı bir firma. Artık ismini görmesek bile yeni çıkan bir oyunun FC ya da AC oyunu olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Plan en başından beri belliydi. 2016’da çıkacak Warhammer 1 geliştirilirken bile bu serinin üç tane büyük çaplı oyundan oluşacağı kesindi ve ortada büyük bir plan vardı: Bir gün bu üç oyunun haritası birleşecekti, bütün dünyayı kapsayacak dev bir oyun alanına sahip olacaktık, onlarca fraksiyonun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,497Konular
981,924Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt