Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hileleri kullanabilmek için Far Cry 2’nin açılan dosyasını masaüstünüze kopyalayın Tam olarak Program FilesUbisoftFar Cry 2binfarcry2exe konumundaki dosyayı masaüstünüze kopyalayın Aşağıdaki kodlardan herhangi birini masaüstündeki kısayola ekleyin ve oyunu başlattığınızda aktif olsun...
Merhaba arkadaşlar ben far cry yükledim ama dll dosya hatası verdi hepsin idirdim kurdum şimdi giriyorum tıklayınca oyunun resmi çıkıyor sonra kendi kendi oyundan atıyo her hangi bi hata vermiyornasıl düzeltebilirim
arkadaşlar pcde far cry 2 oyunu var oyunun başında bi tane arabayla başlıyoruz felan şimdi oraları geçelim bi 4 5 görev yapınca hep haritada sembolünün üzerinde ünlem işareti olan yerleri gidiyorum ve hemen hemen hep aynı görevleri yapıyorum mesela 10 tane görev (sembolünün üzerinde ünlem...
Far Cry 2 oyununu bilgisayarıma(xp) yükledim ***** yaptımSimgesine gelip tıkladığımda ekranın tam ortasında bir far cry posteri gibi bir resim beliriyorNormalde birkaç saniye sonra açılması lasım ancak hiçbir şey olmuyor resim orda duruyorYarım saat bekledim tık yokAynı oyunu win 7 olan başka...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.