Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

far cry hileleri

far cry hileleri

Similar threads

Far Cry Hileleri lazim yardim eden olursa sevinirim int'dekileri denedim ama olmadi bildiğiniz varsa sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
Bu hileleri kullanabilmek için Far Cry 2’nin açılan dosyasını masaüstünüze kopyalayın Tam olarak Program FilesUbisoftFar Cry 2binfarcry2exe konumundaki dosyayı masaüstünüze kopyalayın Aşağıdaki kodlardan herhangi birini masaüstündeki kısayola ekleyin ve oyunu başlattığınızda aktif olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhaba arkadaşlar ben far cry yükledim ama dll dosya hatası verdi hepsin idirdim kurdum şimdi giriyorum tıklayınca oyunun resmi çıkıyor sonra kendi kendi oyundan atıyo her hangi bi hata vermiyornasıl düzeltebilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar pcde far cry 2 oyunu var oyunun başında bi tane arabayla başlıyoruz felan şimdi oraları geçelim bi 4 5 görev yapınca hep haritada sembolünün üzerinde ünlem işareti olan yerleri gidiyorum ve hemen hemen hep aynı görevleri yapıyorum mesela 10 tane görev (sembolünün üzerinde ünlem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Far Cry 2 oyununu bilgisayarıma(xp) yükledim ***** yaptımSimgesine gelip tıkladığımda ekranın tam ortasında bir far cry posteri gibi bir resim beliriyorNormalde birkaç saniye sonra açılması lasım ancak hiçbir şey olmuyor resim orda duruyorYarım saat bekledim tık yokAynı oyunu win 7 olan başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt