Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Farah Zeynep Abdullah Gel Ya da Git Şarkısı

Farah Zeynep Abdullah Gel Ya da Git Şarkısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Farah Zeynep Abdullah Gel Veya Git Şarkısı

Farah Zeynep Abdullah‘ı “Öyle bir geçer zaman ki dizisinin Aylin ’i olarak bilinen ve sevdik Çılgın dolu, keyifli bir genç kız olan Aylin büyük aşkına kavuşmak için büyük zorlukları geride bırakmış ama mutluluğun sefasını sürememişti Dizi ile yıldızı parlayan Farah Zeynep sonra sinema filmi ve televizyon dizilerinde rol almaya devam etti Son olarak Kurt Seyit ve Sura dizisi ile ekranlara gelen hoş ve başarılı oyuncuÇağan Irmak‘ın son film “Unutursam Fısılda“da rol aldı

Ayperi isimli bir şarkıcıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah rol gereği stüdyoya girdi Kenan Doğulu imzalı bir şarkı seslendiren Abdullah umulmadık bir şekilde müzik listelerinde birincil sıraya yerleşti

Keza sosyal medyada ayrıca de video sitelerinde birincil sıraya yükselen Gel Veya Git şarkısı itunes ’un Yeni single şarkılar ve EP ler kategorilerinde de birincil sırada olma başarısını elde etti

Ayperi takma adıyla stüdyoya giren ve Kenan Doğulu ’nun Gel ya da Git şarkısını seslendiren Farah Zeynep Abdullah bu şarkıyla ses getireceğe benziyor çünkü daha ilk haftada 1 milyon izlenme sayısına ulaştı İşte Gel veya Git şarkısının sözleri…

Gel ya da git böyle yapma Sensiz kalbimde sızı var Son nefese dek değilse Unuttuğun bir sözün var Sev veya git pek bakma Bundan Böyle canımı acıtma Şansını pozitif zorladın Ben de insanım sonuçta bende delirebilirdim, yoldan çıkabilirdim Yapmadım kıyamadım sana Daima keyfini bekledim yollarını gözledim Bir küçük kıvılcım istedim Filmin konusu hakkında da özetle bilgi verelim

Çekingen ve içine kapanık Hanife ile, afacan ve başına buyruk kız kardeşi Hatice ile birlikte muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar Hanife şiire meraklıyken Hatice şarkı söyleme hevesiyle yanıp tutuşmaktadır Kaymakamın oğlu Tarık kasabaya gelince iki kız kardeşin hayatı en ince ayrıntısına kadar değişecektir *