Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar foruma yeni üye oldum yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın
sistemim nvidia geforce 9800 gt 4gb ekran kartı belleği ram 12 gb işlemci intel core i5 750 turbo ile 33 ghrz çıkıyo işletim sistemi win7 ultimate 64 bit ac unity i kaldırır mı ? nolur yardım ederseniz sevinirim...
arkadaşlar benim bilgisayarların özellikleri intel i5 24 ghz CPU nvıdıa gt 520m ekran kartı 3 gb ram eskiden bilgisayar mafia 2 farcry 3 gibi oyunları açıyordu sonra bir mause aldım üzerinde dpı diye bir tuş vardı bastım sonra call of duty1de bile kapanmaya başladı lütfen yardım edin
arkadaşlar benim sistemim farcry 3 high da oynarken biraz takılıyor acaba sistem yüzünden mi?
işletim sistemi:windows 8
işlemci:intel core i73630QM CPU 240 ghz ama oyun modu var 340 ghz çıkıyor
bellek:8192mb ram yani 8 gb
directx sürümü:directx 11
ekran kartı:geforce gtx 675m
crysis...
Amd athlon (tm) 10 ghz
15 gb ram :
256 mb ekran kartı (nvidia geforce fx 5500)
Arkadaşlar sizce pc pes 13'ü kaldırır mı veya 12'yi ?
lütfen moralim bozulmasın ya en düşük ayarlarda bile kaldırır inşallah cevap bekliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.