Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fas Mutfağına ait ( Tajin )

Fas Mutfağına ait ( Tajin )
0
84

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
fas-mutfagina-aid-tajin-4.jpg

Fas Mutfağına ilişkin ( Tajin ) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 tane tüm tavuk
  • 2 tane soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 kesim taze zencefil
  • 1 tutam kişniş otu
  • 1 tane orta uzunluk taze zerdeçal yoksa 1 tatlı kaşığı zerdeçal
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığından biraz fazla tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı kadar zeytin
  • 2 tane limon tursusu
  • 2 su bardağı su

Fas Mutfağına ilişkin ( Tajin ) Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak soğanı ince ince doğrayınız.
  2. Sonra tavuğu parlayınız, zeytinyağını tencereye koyup içine soğanı koyunuz .
  3. Hafif pembelerince üstüne tavuğu ekleyip tencerenin ağzını kapatmadan biraz pişiriniz.
  4. Sonra zencefil, zerdeçalı, sarımsağı, kişniş otunu, zeytini ve limonları bir kaç modüle bölüp ekleyiniz.
  5. En son baharatlarını ve tuzu ekleyip üstüne 2 bardak suyunu koyup pişiriniz. Afiyet olsun.
 
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt