Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fasulye Turşusu Kavuması

Fasulye Turşusu Kavuması

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
fasulye-tursusu-kavumasi.jpg

Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kiloluk kavanoz fasulye turşusu
  • 1 büyük soğan piyazlık doğranmış
  • 3 çorba kaşığı zeytin yağ 1 çorba kaşığı da piştikten sonra üzerine
  • 2 çay kaşığı pul biber

Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Turşumuzu süzelim, doğrayalım. ben yazdan yapmıştım sayfamda da var tanımı şayet turşunuz tuzluysa biraz ılık suda bekletin.
  2. Tencereye doğranmış soğan ve yağı alalım kavuralım güzelce.
  3. Sonra üzerine turşuyu ek edelim, pul biber serpelim 3/4 dakika kadar kavuralım.
  4. Servis tabağına alalım, üzerine zeytin yağı gezdirelim. Deneyecek olanlara afiyet olsun turşunun tuzu kâfi olduğu için tuz kullanmadım.
Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt