Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Sultan Mehmet Güzel Sözleri

Fatih Sultan Mehmet Güzel Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Fatih Sultan Mehmet in Hoş Sözleri
Fatih Sultan Mehmet Han Sözleri

İmparatorunuza söyleyin Hemen ancak Osmanlı Padişahı öncekilere ayrı Benim gücümün ulaştığı yerlere, sizin İmparatorunuzun hayalleri bile ulaşamaz

Baykuştan pervâmız değil, biz şahinler sürüsüyüz

İnsan rabbini tanıdığı dek insandır

Gerçekleştirmek istediğimi sakalımın bir teli bile bilseydi, sakalımın o telini hemen koparır ve yakardım

Ya ben Bizans'ı alırım; ya da Bizans beni

Fatih olmasaydım Ulubatlı Hasan edinmek isterdim

Kim olduğun değil, kiminle olduğun önemlidir

Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır Benim ikbalim yücedir Şanssızlık ise düşmanın nasibidir

Salihlerin ismi anılan yere rahmeti ilahi yağar

Dünya devleti sonsuz değildir Fani cihanda hiç kimse de baki değildir İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ebediyet kapısı kapalıdır

Ölüm, sevgiliyi sevgiliye kavuşduran bir köprüdür

Şeyhim Akşemseddin Hazretleri ile beraber yaptığım zikrin lezzetine dünyaları bile değişmem Eğer Şeyhim izin verseydi zikir yolunu seçim eder, saltanatı terk ederdim

Mezardakilerin pişman olduğu şeyler için dünyadakiler birbirlerini yiyiyor

Allahü teâlânın dinini, Allahü teâlânın kullarının ayaklarına dek götürmek, ne büyük zevktir

Eğer Padişah ben isem, size emrediyorum Gelip ordunun başına geçin Eğer Padişah siz iseniz, gelip devletinizi düşmanlara aleyhinde savunun

Biz toprakları değil gönülleri feth etmeye gidiyoruz

Düşmanı tanımak, tehlikeyi bertaraf etmek demektir

özel baskı *

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt