Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Terimin cezası ertelendi mi?

Fatih Terimin cezası ertelendi mi?
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Fatih Terimin Cezası Ertelendi

Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim 'e verilen 3 maclık cezanın geriye kalan 2 maclık bolumu gelecek sezona ertelendiFatih Terim cumartesi gunu Fenerbahce ile oynanacak macta takımın başında yer alabilecek

Turkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından, 3 maclık cezasının kalan 2 maclık bolumu 1 yıl sureyle ertelenen Galatasaray Teknik Direktoru F atih Terim , Tahkim Kurulu'na yaptığı sozlu savunmanın ardından TFF binasından ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Terim;

İtirazımızı değerlendirdiler Bence isabetli bir karar cıktı Olmam gereken yerde olacağım, kulube bizim yerimiz Bu konuda sağduyulu davrandılar Zaten ben cezamı cektim Erteleme talep ettik, indirim değil Sadece erteleme talep ediyorsunuz Onlar da sağduyulu davrandılar Doğru bir karar olarak değerlendiriyorum Sezon başından beri sağduyulu davranmaya calışıyorum Boyle bir olayın olmamasını isterdim Uzgun olduğumu da belirttim Savunmamı da kendim 1 sayfa olarak yaptım Uzgun olduğumu da ifade ettim Bize olan bircok şeyi ağızımı acmayıp kabullenmiştim Boyle bir şeyin olmasını istemezdim Umit ediyorum centilmence, herkesin istediği gibi bir mac olurdiye konuştu

imagesfatihterimincezasiertelendimi5b04250bc3666

858,516Konular
981,056Mesajlar
30,849Kullanıcılar
oziziSon üye
Üst Alt