Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatmagulun Sucu Ne Kayıkcı şarkısı sozu

Fatmagulun Sucu Ne Kayıkcı şarkısı sozu
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Beren Saat Kayıkcı şarkısı
Fatmagulun sucu ne Beren Saatin soylediği şarkı

Gel gel kayıkcı
Yavaş yavaş

Kıyıdan gec goreyim
Guzel yuzunu
Soyle beni sevdiğini
Gel gel kayıkcı

Sevdim seni
Guzel hanım

Kandilli'nin yalıları
Dinlesin bizi
Soylesinler şarkımızı
Gel gel kayıkcı

Similar threads

Fatmagulun Sucu Ne Yeni Sezon Fragman Şarkısının Sozleri Fatmagulun Sucu Ne 2 Sezon Fragman Şarkısının Sozleri Benim Hala Umudum Var Şarkısı Fatma Gulun Sucu Ne Benim Hala Umudum Var Şarkısının Sozleri Benim hala umudum var isyan etsem de istedigim kadar Inad etsem bile birakmazlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkısı sozu Kollarında Oleyim Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı sozleri Zeki murenin Guzel şarkılarından birtanesi Kollarında Oleyim Larkı sozu Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Acık Ve Net Şarkı Sozu Şanışer Acık Ve Net Şarkı Sozleri Acık Ve Net Şarkısı Sozu Şanışer Bazen başLaman gerekir herşeye yeniden Artık onemLi oLmamaLı ne gitcek oLan ne giden AnLa sen yazar keLimem Gozlerim yolunda,hic kimsem olmasın yar Sadece sen geri geL Ve yaktım bi ışık bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Acık Net Şarkısı Sozleri Şanışer Acık Ve Net Şarkı Sozu Bazen başlaman gerekir herşeye yeniden Artık onemli olmamalı ne gitcek olan ne giden anla sen yazar kelimem Gozlerim yolunda,hic kimsem olmasın yar Sadece sen geri gel Ve yaktım bi ışık bu karanlığı yık artık Hadi aydınlatsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kıbrıs Rum Kesimi eurovision 2019 song 2019 Kıbrıs Rum Kesimi eurovision şarkısı Kıbrıs Rum Kesimi eurovision 2019 şarkı sozu Kıbrıs Rum Kesimi eurovision şarkısı 2019 Tis monaxias mou tis stoes monahos perpatau O dromos einai makrinos ki opou me mas tha pau Me stavroses, me...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt