Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fazla duygusallık vs ilgisizlik

fazla duygusallık vs ilgisizlik
0
158

Similar threads

Erken Hamilelik Belirtileri Duygusallık Gebelik Belirtileri Duygusallık Kadınların hormonlarının bir başka “Hamileyim deme yontemi de duygularda yarattığı inişcıkışlardır Bu duygular pozitif de olabilir, negatif de Yonu her ne olursa olsun, kadınların coğunda hassasiyet, aşırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Adet döneminde bayan niçin duygusallaşır adet döneminde kadınlarda duygusallık Adet öncesi sendromunun en çok görülen duygusal belirtileri çabuk sinirlenme, depresyon, aşırı duygusallık, halsizliktir Adet öncesi dönemi ve adet dönemi esnasında kadınlar fazla hassaslaşır ve alıngan olurlar Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Adet doneminde kadın neden duygusallaşır adet doneminde kadınlarda duygusallık Adet oncesi sendromunun en cok gorulen duygusal belirtileri sinirlilik, depresyon, aşırı duygusallık, halsizliktir Adet oncesi donemi ve adet donemi sırasında kadınlar aşırı hassaslaşır ve alıngan olurlar Bu tur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
adet döneminde duygusallık yaşayanlar var mı kızlar şu an adet dönemimdeyim ve harika duygusalım, benim gibi olan arkadaşlarım var mı ? Yahut benim psikolojim bu adet dönemlerinde bitiyor mu ya lütfen bilgi paylaşın, sahi sizlerdede o kadar mi ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
merhaba arkadaşlar öncelikle forumda bunun gibi bir ask doktoru sayfası açmanız aslında güzel olmuş Verilen cevaplarda önemli olunması hosuma gitti Benim derdimede care bulmanız dileğimle arkadaşlar ben askeri okuldan ayrılıp 2 ay önce anadolu lisesine geçtim yaşım 16 9 sınıfa gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt