Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla sık tuvalete gitmek

Fazla sık tuvalete gitmek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben fazla su içiyorum,lakin ne bileyim ara sıra bu şart bana susadığımdan değil de psikolojik bir durummuş gibi geliyor,keza çok sık idrara çıkıyorum tekrar bu da daha çok psikolojik bir durummuş gibi geliyorMesela akşam idrara çıkmadan yatmıyorum,ya da uzun bir yolculuğa çıkacağım zaman mutlaka idrarımı yapma gereği duyuyorum,hatta otobüs her mola verdiğinde mutlaka idrarımı yapıyorum,olur da yolda çişim gelirse diyeara sıra de okulda derse girmeden önce idrarımı yapma gereği duyuyorumHerhangi bir işle meşgulken (örneğin bilgisayarda oyun oynamak,ya da tv izlemek gibi) pek idrar gerçekleştirmek aklıma gelmiyorAma bi işle meşgul olmadığım zaman veya yalnız kaldığım vakit idrar yapma ihtiyacı duyuyormuşum gibi oluyor bazenBu sorun gündüzleri oluyor yalnızca,geceleri böyle bir sorun yaşamıyorumne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt