Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla Sivilcesi Olanlar Buyrun :)

Fazla Sivilcesi Olanlar Buyrun :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese İyi Akşamlar Herkesin Bildiği Gibi Sivilce Sorunu Cok büyük Sorun Tedavisi Cok Ama Cok Güç Yaşım 18 Yaklasık 9 Yasından Beri Sivilce Sorunum Var Sıkmaktan Yanaklarım Cukur Izlerle Doldu Gitmediğim Yer Kalmadı Fakat Tedavisi Yok Derhal Sorcaksınız herşeyin Bir Tedavisi Yokmu Madem 2 Tane Sivilceyi Nasıl Gecıremıyorlar Lazere Baş Vurdum Lakin Sivilce DOĞRU DIŞA Vuran Birşey Dıştan Sabun , Kozmatik Ürünleri Kremler Avantaj Etmez 9 Senedir Hap Krem Kullanıyorum Fakat Bi Fayda Değil Raocutane Dedikleri İlac Var 3 Yıl Baştan Başa Doktor Kontrolü Aşağıda kullandım Etkisi % 5 10 Civarında Anlıycagınız Sivilceyi Krem Sabun Kozmatik Ürünleri İle Bitirmek Cok Zor Cunku İcten Gelen Birşey Dışarıdan Tedavisi Yoktur Dışarıdan Kurutup Birazcık Şey YAparsınız Ama 23 Gün icinde Yeniden Benzer Cünkü İcersini Tedavi Etmeden Dışarsı Bitmez Sivilce Karaciğerden Gelen Bir Hastalıktır Karaciğer Dışarı Vurdugu İcin Yağ Bezelerini Dışarı Atıyor Zamanla Akne Olusuyor Yani Karacıgerı Tedavı Olanagı Değil Lazer Yaptırın Ameliyat Olun Dısardan Azıcık Olsa Değil Olur Lakin Zamanla İcten Yeni Aktivler Cıkar Dediğim Gibi 9 Senedir Yapmadıgım Şey Kalmadı Tedavisini Bulamadılar Türkiyenin Her Yerini Gezdik Gitmediğimiz Hastane Kalmadı YurtDışına Dek Cıktık Lakin Malesef ( Birazda İcinizi Karartayım Fakat Haklıyım Cümbür Cemaat Umut Verir Gecıcek Oglum Kullan Ilaclarını 10 yıl Olcak Fakat Bi menfaat Yok Bundan Böyle Alıstım Ve Boyle Mutluyum

858,498Konular
982,051Mesajlar
30,034Kullanıcılar
hasim61Son üye
Üst Alt