Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Felsefe neden ceşitli şekillerde tanımlanmaktadır

0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Felsefe ile meşgul olanların, hem ruh, hem de fen bilgilerinde cok derin bilgi sahibi olması gerekir Fakat bir insanın ne kadar ilmi olursa olsun, yanlış duşunebilir veya yaptığı araştırmalardan yanlış sonuclar cıkarabilir İşte bunun icindir ki, felsefe, hicbir zaman kesin sonuclar vermez Bir kere de, bunu işiten insanın kendi akıl ve mantık suzgecinden gecirmesi gerekir
her insanın duşunce tarzı farklı olduğundan ve inancları doğrultusunda felsefeye farklı tanımlar getirmesi şaşırılıcak bir durum değildir

Similar threads

Felsefe neden dağıtılmış şekillerde tanımlanmaktadır Felsefe ile meşgul olanların, keza ruh, hem de fen bilgilerinde fazla derin bilgi sahibi olması gerekir Fakat bir insanın ne değin ilmi olursa olsun, yanlış düşünebilir veya yaptığı araştırmalardan yanlış sonuçlar çıkarabilir İşte bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Felsefe ile meşgul olanların, hem ruh, keza de fen bilgilerinde çok derin data sahibi olması gerekir Fakat bir insanın ne kadar ilmi olursa olsun, yanlış düşünebilir ya da yaptığı araştırmalardan yanlış sonuçlar çıkarabilir İşte bunun içindir ancak, felsefe, hiçbir süre belirlenmiş sonuçlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
Felsefe Nicin Yapılır? Felsefe Nicin Gereklidir? Felsefe Nedir,Neden Gereklidir? Felsefe veya duşunbilim, sozcuk kokeni olarak Yunanca seviyorum, peşinden koşuyorum, arıyorum anlamına gelen phileove bilgi, bilgelik anlamına gelen sophiasozcuklerinden tureyen terimin işaret ettiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Felsefe Nedir? Evrensel bilginin bilimi 1 Etimoloji: Yunanca philosophia bilgi sevgisi demektir Herakleides Ponktikos deyimi ilk kullananın Pythagoras olduğunu soyler, Pythagoras kendisi icin ben bir philosophos'umdermiş, bununla bilginin ve bilgeliğin tutkunu olduğunu anlatmak istermiş Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Allahı İnkara Dayalı Felsefi Akımlar a)Ateizm b)Darwinizm c)Naturalizm d)Pantheisme e)Pozitivizm f)İdealizm g)Reenkarnasyon h)Hedonizm i)Rasyonalizm ? a) Ateizm; Allah Tanımazlık Hiçbir ilâh kabul etmeyen, Tanrıtanımaz felsefi doktrinlerin ortak adına “ateizm denir Sistemleştirilmiş bir ekol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,506Konular
983,049Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt