Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feng Shui nedir ?

Feng Shui nedir ?
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Feng Shui ilk duyduğumda merak ettim acıkcası araştırdım sizlerlede oğrendiğim bu bilgiyi paylaşmak istedimFeng Shui nedir diye merak ediyorsanız hemen sizlere bunun yanıtını verelim Feng Shui bilindiği kadarıyla bir Cin yerleşim sanatıdır Feng Shui'nin Uc bin yıllık bir gecmişi bulunmaktadır

Feng Shui yaşamınızı iyileştirmek icin mekan duzenlemeyi ve eşyaları yerleştirmeyi kullanma sanatı olarak da tarif edilebilirİcerisinde yaşadığınız cevrenin enerjisini artırmak ve kaderinizi iyileştirmek icin kullanıldığı soylenmektedir

Feng Shui'nin tek bir amacı bulunmaktadır oda insan ve cevresi arasında denge sağlamaktırSiz de Feng Shui yardımı ile hayatınızı iyileştirmeye ne dersinizEğer isterseniz sizlerde Feng Shui yardımı ile yaşantınızı iyileştimeyi deniyelirsiniz

Similar threads

Feng Shui ilk duyduğumda merak ettim açık konuşmak gerekirse araştırdım sizlerlede öğrendiğim bu bilgiyi paylaşmak istedimFeng Shui nedir diye merak ediyorsanız hemencecik sizlere bunun yanıtını verelim Feng Shui bilindiği kadarıyla bir Çin mesken sanatıdır Feng Shui'nin Üç bin yıllık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Feng Shui'nin Ciccedeki Kelime Anlamı Nedir Ruzgar Ve su Feng Shui Nedir? Feng Shui, yaşadığımız ic ve dış mekanlarda hayatımızı etkileyecek olumlu etkenlerin arttrılmasını, olumsuz etkenlerinde onlenmesini gosteren yontemlerdir Kısacası Feng Shui, doğanın guclerini ve enerjisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Feng Shui'nin Çiçcedeki Sözcük Anlamı Nedir Rüzgar Ve su Feng Shui Nedir? Feng Shui, yaşadığımız iç ve dış mekanlarda hayatımızı etkileyecek olumlu etkenlerin arttrılmasını, negatif etkenlerinde önlenmesini belirten yöntemlerdir Kısacası Feng Shui, doğanın güçlerini ve enerjisini yön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Feng Shui, bir sanat olarak, tüm dünyada çok popüler hale geldi ve bir fazla kişi evlerinde ve ofislerinde dağıtılmış Feng Shui fikirlerini benimsemeye başladı Ama, bazı kişiler bunları uygularken bazı yanlış anlaşılmalar yarattılar Feng Shui enerji akışına dayalı eski bir Çin sanatıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
396
Feng Shui, bir sanat olarak, tüm dünyada çok popüler hale geldi ve bir çok kişi evlerinde ve ofislerinde çeşitli Feng Shui fikirlerini benimsemeye başladı Ancak, bazı kişiler bunları uygularken bazı yanlış anlaşılmalar yarattılar Feng Shui enerji akışına dayalı eski bir Çin sanatıdır Etrafımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt