Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fenomen Mükremin'in Göbeğinden Dantelli İç Çamaşıra Son 24 Saatin Viral Tweetleri

Fenomen Mükremin'in Göbeğinden Dantelli İç Çamaşıra Son 24 Saatin Viral Tweetleri
0
74

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-dbe0b0044f370fb10d2203f820654485e5c0c10a.jpg

Bakalım bugün Twitter'da timeline'ı kimler şenlendirmiş?

1. Yapma deyince yapılır...

2. Diyorsun?

3. A bu birebir ben!

4. Öz itimat düzgündür...

5. Senin bizi ağlatmaya ne hakkın var? :(

6. Ah Mükremin Ah!

7. Şimdi sırrını çözen olmadı.

8. ????????

9. Çok âlâ be kardeşim...

10. Deneyin işe yarıyor.

11. Ben bir fark göremiyorum.

12. Pekala size? ????????

Similar threads

Bakalım timeline'ı kimler şenlendirmiş? 1. Herkes bu anı bekliyordu. 2. Sualtı, dünyanın Karadeniz'i olabilir mi orada da herkesin belinde emanet var.???? 3. Kaos resmen. 4. Sevgi eksikliği o kadar sıkıntı ki... 5. Ben de şu an yaşımdayım.???? 6. Kağıda gelinlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bakalım timeline'ı kimler şenlendirmiş? 1. Hayatın gerçekleriyle başlayalım! twitter.com 2. ???? 3. Kim istemez ki üniversitesinin ismi okununca alkışlamamayı? 4. Yol paran var yani? 5. Lise dizileri de böyleydi. 6. Siz fakirsiniz! twitter.com 7. Okurken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Bakalım Tarkan'ın domine ettiği timeline'ı kimler şenlendirmiş? 1. Başlayalım... twitter.com 2. Daha ortada adayı yok! twitter.com 3. Bergen'den daha Bergen olmuş. 4. ???? 5. Önce o diline sahip çık! twitter.com 6. Haklı bir serzeniş. twitter.com 7. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Bakalım attıkları tweetlerle timeline'ı kimler şenlendirmiş? 1. Başlayalım. twitter.com 2. ???? twitter.com 3. Günün capsi twitter.com 4. Şahane gönderme! 5. Asla silinmiyor. twitter.com 6. ???? twitter.com 7. Bu fiyatlarla helal olsun. twitter.com 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bakalım bugün Twitter'da cuma timeline'ını kimler şenlendirmiş? 1. Başlayalım. 2. Ayıp ama! twitter.com 3. Çok güzel benzetmeler var bu hafta. 4. Siz ne dersiniz? 5. Kar görünümleri tam gaz! 6. Modası geçmeyen mizah. 7. En âlâ terapi! twitter.com 8. ???? 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,542Konular
981,896Mesajlar
32,543Kullanıcılar
vixsonSon üye
Üst Alt