Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 17 İlginç Kasma Sorunu?

Fifa 17 İlginç Kasma Sorunu?
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun Aleyküm arkadaşlar, FIFA 17 oynarken kasma sıkıntısı yaşamıyorum, oyunu genelde klavye ile oynarım Geçen Kuzenim geldi 2 kişi bi fifa oynıyak kariyer falan atalım dedik kolu taktım ve bi 3 4 dk oynadıktan sonra oyun çok rahatsız edici bir şekilde takılmaya, kasmaya başlıyor Bunun bir çözümü var mı acaba?
Gamepad im orjinal değil bu 10 tl lik olan kollardan acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor daha önceki fifa oyunlarında böyle bi sorunla karsılasmamıstım

Not: Oyunum Orjinal

Similar threads

Merhaba herkese, bir kaç gündür Fifa 17 yi gamepad bozuk olduğundan klavye ile oynamaktaydım ardından bugün gidip gamepad satın aldım fakat klavye ile hiçbir sıkıntı yaşamadığım oyun gamepad ile oynarken kasmaya başladı bu durum ile karşılaşan çözüm bulabilen var mı ? Yardımcı olabilirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Selamun Aleyküm arkadaşlar FIFA 17 satın aldım origin üzerinden %25 inince offline olan modlarını oynayabiliyoruz biliyorsunuz %25 i indir Playeble yeşil renkte yazdı masaüstünede Fifa 17 geldi açtım oyna dedim ama tepki vermiyor nedense origin yeniden açılıyor Daha önce ByPass yöntemiyle 2 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Selamun Aleyküm arkadaşlar, internette dolasırken bi video buldum Fifa 17 ***** ile ilgili video nun like sayısı baya fazla acaba ***** gerçekten işe yarıyor mu video nun linki: :wwwyoutubecomwatch?v 7gObBHVxpFc fifa 17 super deluxe edition indiren birisi deniyebilir mi eğer açıyorsa oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Bugüne kadar FIFA 2019 ve PES 2019 extreme oynarken iki oyundada spiker sesi alamıyordum, PES te bi çaba göstermedim fakat FIFA da internette buldugum her çözüm yolunu denedim gerek game properties ten spiker indirmek olsun gerek oyunun ses ayarlarıyla oynamak olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
arkadaş pc oyun oynarken çok donuyor sebebini hale çözmüş değilim intel dualcore 280 işlemcim var 2 gb ram varnvidia ge force 9400 gt 1gb ekran kartı var oyunları en düşük çözünürlükte oynadığım halde donuyor bazen oyun görüntüsü bozuluyor bazende rest atmam gerekiyor oynadığım oyunlar far cry...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt