Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fifa 2008 Acılmıyor CıLdırcam ya

Fifa 2008 Acılmıyor CıLdırcam ya

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yarım saat öncesine kadar Fifa 2008 masaüstüne kurulydu bende D:\ 'ye atim dedim Nese attım oyuna bi girim dedim yok :S giremiyorum
Tıklıyorum Fifa 2008exe'ye hic bişey oLmamış gibi devam ediyor pc :S
algılamıyomudur nedir yarabbim cıldırcam ya :|
Bi biLgisi oLan vs vs Yardımcı oLabiLirse Şimdiden Teşekkürler

Similar threads

Laptop oyun kaldırmıyo bende fifa 2008 atıyım dedim Flasha internetten attım getirdim tıklıyom hata veriyo FIFA {0 not installed bilmem ne hatanın adı Sanırım regedit dosyası lazım bi yardımcı olurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhaba Yaşım 15Kız arkadaşımda benzer 1 yıldır birlik olduğum kız arkadaşım var,dı 1 yıl içinde en fazla 35 kez ayrıldık oda maksimum 1 hafta sürüyordu barışıyorduk tekrar Sebebide şu annem öğrendi bi süre ara verelimtam 3 kere bu sebebi kullandı (kızın babası öldü yılında) Bende sesimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Takriben iki seneye yakın bi birlikteliğim var ve onunla ilgili son derece kafa karıştıran değişkenlik bıkkınlık korkularım varLütfen bu konuda bana asistan olurmusunuzonunla sanal ortamda tanıştık yani birgün raslantı telefonum çaldı hatalı bi numara aradığını söledi ilkbaşlarda fazla ters...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Konunun Aytınları Altında Yazdım Üşenenler İçin Özeti Burada kimseyle çıkmadım sevmedimdebu yıl başında sınıfa yeni gelen bi kızla dostluk kurdum en güvendiği insan bendım fakat aşık oldum ona ve söyledim ne arklık kaldı ne birşeyonun hakkında duyduklarımı ona söyledim ve red ettidaha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Fucidin Krem Ne İşe Yarıyor? Ciltte sivilce akne gibi sorunlara neden olan bakterilere karşı kullanılan Fucidin krem, son dönemlerde herkes tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Sadece uzman tavsiyesi ile kullanılan bu krem aslında ciddi yan etkilere yol açabiliyor. Fucidin krem ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
815
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt