Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fifa 2008 oynarken görüntü ağırlaşıyor

Fifa 2008 oynarken görüntü ağırlaşıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Intel C2D 22 Ghz T7500 işlemci, 2 GB ram, 256 MbnVIDIA 0 GS ekran kartı olan notebook um varnfs prostreet oyun ayarlarını max yaptım bilgisayar banamısın demiyor ancak fifa 2008 oynarken oyun ağırlaşıyorbunun neden kaynaklanabileceği hakkında fikri olan varmı?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Crysis oyununu dün yükledim ama kasarak oynuyorum Sebebini bilen var mı acaba Bilgisayarımın markasa MSI EX600 Sistemde İntel pentium Core duo2 2 Ghz işlemci, 2 GB ram, 160 gb harddisc, Geforce 8400M G 256 MB ekran kartı( sanırım ramden yiyerek 512 oluyor), Ama şöyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
merhaba arkadaşlar ben orjinal mirror's edge aldım originden oyunu indirdim oyun açılıyor fakat ea gamesin reklamlarından sonra oyun ekranı bembeyaz kalıyor ve gönderme hatası veriyor benim sistem İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional İş Sis Servis Paketi TRIAL VERSION Internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Merhaba arkadaşlar, Benim bilgisayarın özellikleri İntel Pentium Dual CPU E2160 @ 180 GHz 2 Gb Ram İntel G41 Express Chipset 256 Mb 32 Bit Ekran kartı Bilgasayarda oyun oynarken çoğu oyunda donma oluyor bende bunu engellemek için ekran kartı veya işlemci almaya karar verdim sizce 29 GHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
EA Sports, bu ay içerisinde satışa çıkacak FIFA 18 için PC sistem gereksinimlerini açıkladı belli ki FIFA 18, DirectX 12 desteğine sahip birincil oyun olacak Aşağı listeler halinde göreceğiniz sistem gereksinimlerine baktığımızda, elinizde en fena bir Intel i3 işlemcinin olması gerekiyor başkaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
340
Dünyanın en popüler futbol oyunu FIFA, ticari başarısını sürdürmeye devam ediyor. Her yıl yeniden çıkan ve milyonlarca adet satılan oyun, şimdi de bomba bir haberle gündemde. Yapılan açıklama göre serinin geliştiricisi ve dağıtıcısı Electronic Arts, tamamen ücretsiz FIFA Online 4’ü Türkiye’ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt