Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

fifa 2008 regedit acilll!!

fifa 2008 regedit acilll!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Laptop oyun kaldırmıyo bende fifa 2008 atıyım dedim
Flasha internetten attım getirdim tıklıyom hata veriyo
FIFA {0 not installed bilmem ne hatanın adı
Sanırım regedit dosyası lazım bi yardımcı olurmusunuz

Similar threads

Yarım saat öncesine kadar Fifa 2008 masaüstüne kurulydu bende D:\ 'ye atim dedim Nese attım oyuna bi girim dedim yok :S giremiyorum Tıklıyorum Fifa 2008exe'ye hic bişey oLmamış gibi devam ediyor pc :S algılamıyomudur nedir yarabbim cıldırcam ya :| Bi biLgisi oLan vs vs Yardımcı oLabiLirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Yaşım 21 Benim söle bir sorunum var Ellerimde ve ayaklarımda yani vücüdun bir kaç uygun titremeler oluyor özellikle ( ellerde kol ve ayaklarda ) Bunun için cok takıntım oluyor aşırı derecede etkileniyorum milletin neden titrior falan filan gibi konusmalarından ama bu olay bende kendimi bildim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt