Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fifa 2009 Yardım

Fifa 2009 Yardım
0
143

Similar threads

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bir yığın patch ve ek dosya var 111 versionu oyunun tam sürümünün fabrikadan çıktığındaki ilk halindeki versiondurBu 111 den sora 117'ye kadar 2 patch daha çıktı ama onlara değinmicem Sadece bilin diye yazıyorum: 115 ve 116 Q3'te hangi versionu kullanmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Arkadaşlar merhaba ben Fifa 14'ü 2019 Ekim'de aldım oyunu fazla oynama şansım olmamıştı 3 ay önce falan yine 1 ay oynadım online oynarken arada sırada atıyorduBugün cd'yi taktım oyun açılacak diye bekliyorum yarım saat olmuş hala siyah ekran var televizyonda 1 saat oldu durum aynı sağ da sol da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Bugüne kadar FIFA 2019 ve PES 2019 extreme oynarken iki oyundada spiker sesi alamıyordum, PES te bi çaba göstermedim fakat FIFA da internette buldugum her çözüm yolunu denedim gerek game properties ten spiker indirmek olsun gerek oyunun ses ayarlarıyla oynamak olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Merhaba arkadaşlar ben FİFA Yükledim *****te yaptım fakat açtığımda bu yazı ekrana gelio ( The game can not start The registreiton code is invalid for this product find your registraition code either in your cofirmaiton email , your game manuel product parkaging, or game card ) Bilgisi olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
arkadaşlar ben fifa 07 yi bilgisayara format atmadan önce çok güzel oynuyodum format attıktan sonra fifa 07 yi yükledim menejer mod oynuyordum ama 2sezona geçerken %79 da takılıyo ve 'fifa 07 bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor' diyor sizce sorun nedir? ve nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt