Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa origin sorunu

Fifa origin sorunu
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar şimdi diyeceksiniz internetten az araştırsaydın bulurdun ama gerçekten ne var ne yok denedim sorunu çözemedim
Şimdi oyunu Launcher tıklıyorum ve fifa nın simgesi geliyor büyük bi simge, sonra bi 56 saniye sonra tekrar origin hatası alıyorum Lütfen yardım edin konu azcık eski olabilir ama yadımınızı da bekliyorum Şimdiden herkese Teşekürrler

Similar threads

Beyler online oynayabilmek için origini indirip üyeliğimle giriş yaptım fifa 2019ü indirmeye başladım origin ile ama %41 olduğu zaman şöyle bir hata verdi ne denediysem olmadı tekrar indirmeye başla diyorum %41den %42 oluyo gene hatayı veriyo %42 de lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba arkadaşlar , ben fifa 13 oynarken pc hiç kasmıyordu Çok rahat oynayabiliyordum Şimdi 2019 indirdim , top havada kalıyor Bütün *****leri indirdim denedim , gamabooster combofix gibi programları kullandım Ama çözemedim AMD Radeon HD 6470M Ekran kartım mevcut Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Herkese iyi akşamlar arkadaşlarÖncelikle benim bilgisayarın özelliklerini verip daha sonra sorunlara geçmek istiyorum Windows XP Service Pack 3 32 GB Ram Nvidia GeForce 8800 GTX Intel(R) Core(TM)2 Extreme CPU X9650 @ 300GHz Medal of Honor: Oyunu kuruyorumSimgesine tıklıyorum,ekrana moh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar windows8 kullanıcısıyım bugün 2 tane oyun aldım NBA 2k13 ve fifa 2019nba 2k13 ü çok güzel oynuyorum hiçbir sorun yok uyumluluk felan hiç uğraşmadım ama fifa 2019 ü açmıyor bilgisayar Uyumluluktan hepsini denedim çalıştırmıyor(Vista sp2 felan)Yönetici olarak da çalıştırdım ama maalesef...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Laptopa fifa 12 kurdum Klavye ayarlarını internetten indirdim oyuna girdim klavye ayarları düzgün ama oyunda sol ve alt tuşlarına aynı anda basarak pas veremiyorum Sağ ve üst tuşuna basarak veriyorum ama sol ve alt tuşlarına basarak ne pas veriyor nede şut çekiyor Sizce bunun sorunu nedir lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
981,945Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt