Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fıkra kulübü

Fıkra kulübü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
BURADAN DUYULMUYOR

Papaz ,iki metre ilerisinde duran zangoça sormuş
''Gizli rahat sen mi içiyorsun kutsal şarabı?'' Zangoçta derin bir sessizlikİyice köpürmüş
Papaz: ''Sana soruyorum be adam!Duymuyormusun beni?
''Hayır burdan hiçbir şey duyulmuyor efendim''
Olacak şey mi! İki adım öteden beni duymuyorsun '' Zangoç bıyık altından gülmüş,
'' İsterseniz yer değiştirelim anlarsınız'' Yer değiştirmişlerBu kere zangoç seslenmiş
''Kilise için toplanan bağışları kim zimmetine geçiriyor?' Papaz kendi kendine söylenmiş
''Hakikaten yahu! Buradan hiç bir şey duyulmuyor''

Kim Daha Salak?

İki işadamı konuşuyorlarmışBirincisi benim bi sekreterim var,salağın tekidirdemişDiğeri anında benim sekreterim seninkindinden daha salakdemişBunlar uzunca vakit bunun tartışmasını yaptıktan sonradan sekreterlerden hangisinin daha salak olduğunu göstermek için bir plan yapmışlarBirincisi sekreterini çağirmış ve sekreterineal şu beş milyonu git bana son model mercedes al geldemişSekreter gitmişİkincisi çağırmış ve sekreterineolum git bizim eve ben evdemiyim değilmiyim bak geldemişO da çıktıktan sonradan iki sekreter dışarda karşılaşmışlarBirincisi demiş ama benim patronum fazla salakdiğeri atılmışhayır benim patronum daha salakbunlar da tartıştıktan sonradan hangisinin daha salak olduğunu kanıtlamaya karar vermişlerBirincisibenim işveren bana beş milyon verdi benden son model mercedes almamı istediUlan hiç pazar günü galeri açık olur mu?ikincisibenimki de benden eve gidip evde olup olmadığını denetim etmemi istediUlan koskoca işadamı yanına bi sürü telefonu var açıp sormuyo da beni ta evine değin yolluyodemiş

Zeki kadın

Günün birinde üç adam ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve vahşi bir çay çıktı

Fakat nehrin aleyhinde kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu Peki bunu nasıl başaracaklardı?

Birinci adam, dizlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya dua etti:
Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana kuvvet ver!

Pppppfffffuuuuuffffff

Tanrı ona uzun kollar ve dinç bacaklar verdi

Bu Nedenle nehrin karşısında kıyısına geçebildi Fakat bunun için 2 saat her tarafında dalgalarla boğuştu ve az kalsın 34 kez boğulma tehlikesi geçirdi Fakat, basarmıştı!

Bunu gören ikinci adam da Tanrıya dua etti:
Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana zor ve gerekli arabulucu ver!

Pppppfffffuuuufffff

Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin aleyhinde kıyısına geçmeyi
başardı, ancak birkaç defa teknenin alabora olma tehlikesiyle
karşılaştı

Bütün bu olan bitenleri izleyen üçüncü adam, dizlerinin üstüne
çöktü ve Tanrıya yalvardı: Tanrım, lütfen nehrin karşısında kıyısına
geçebilmem için bana baskı, vasıta ve zekayı ver!

Ppppppfffffuuuuffff

Tanrı adamı bir kadına dönüştürdü Bayan haritaya baktı
Nehrin birazcık yukarısına dürüst yürüdü ve köprüden karşıya geçti *

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt