iltasyazilim
FD Üye
oyun ve film izlemek için kaliteli bir LCD monitör tavsiye edingözlerim bozuldu tüplü monitörlerden
aslına bakarsanız polaroid marka ekran filtresi arıyorum 17 incharkadaşın birtanesi hiç uğrasma al bir tane lcd gözlerin rahat etsin dedi
ama hangi lcd monitörü alayımmonitörü şunlar için kullanacağım:
1 OYUN OYNAMA 3 BOYUTLU (PES6, NEED 4 SPEED TARZI) EKRAN KARTIM ATI RADEON 9800 PROxt (HAFTADA 12 KEZ OYNARIM)
2 VCD DVD FİLM İZLEME (2 GÜNDE EN AZ 1 FİLM İZLERİM NORMALDE)
3 office programları (İŞYERİ İÇİN ARADA BİR ÇALIŞMA GEREKEBİLİR)
4 INTERNET SURF(HEMEN HEMEN HER GÜN 2 SAAT BAŞINDAN KALKMAM)
BU 4 MADDEYİ DE SORUNSUZ OLARAK KULLANACAĞIM LCD MONİTOR SİZCE HANGİSİ? ONA GÖRE ALACAĞIM SİZE GÜVENEREKTENBEKLİYORUM ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI
aslına bakarsanız polaroid marka ekran filtresi arıyorum 17 incharkadaşın birtanesi hiç uğrasma al bir tane lcd gözlerin rahat etsin dedi
ama hangi lcd monitörü alayımmonitörü şunlar için kullanacağım:
1 OYUN OYNAMA 3 BOYUTLU (PES6, NEED 4 SPEED TARZI) EKRAN KARTIM ATI RADEON 9800 PROxt (HAFTADA 12 KEZ OYNARIM)
2 VCD DVD FİLM İZLEME (2 GÜNDE EN AZ 1 FİLM İZLERİM NORMALDE)
3 office programları (İŞYERİ İÇİN ARADA BİR ÇALIŞMA GEREKEBİLİR)
4 INTERNET SURF(HEMEN HEMEN HER GÜN 2 SAAT BAŞINDAN KALKMAM)
BU 4 MADDEYİ DE SORUNSUZ OLARAK KULLANACAĞIM LCD MONİTOR SİZCE HANGİSİ? ONA GÖRE ALACAĞIM SİZE GÜVENEREKTENBEKLİYORUM ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.