Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fındıklı Yulaflı Bisküvi

Fındıklı Yulaflı Bisküvi
0
49

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
findikli-yulafli-biskuvi.jpg

Fındıklı Yulaflı Bisküvi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı tam buğday unu
  • 1 su bardağı yulaf ezmesi
  • 150 gram tereyağ yahut margarin
  • Yarım su bardağı toz şeker yahut pudra şekeri
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 kase kırılmış fındık
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Fındıklı Yulaflı Bisküvi Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle sırasıyla derin bir kaba oda sıcaklığında erimiş tereyağı yahut margarin, toz şeker yahut pudra şekeri, tam buğday ununu, yumurta sarısı, tarçını ve fındığı ekleyip yoğuralım.
  2. En son yulaf ezmesi ve kabartma tozu ekleyelim hamur kıvama gelince 15 dakika buzdolabında dinlendirelim.
  3. Bisküvilerimizin kıtır olmasını istiyorsak ince yoksa kalın bir halde açalım ve bardak yahut şekillendiriciyle hal verip bıçakla üzerlerini çizelim.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizip 180 derecede 15 dakika pişirelim.
  5. Soğumaya bırakıp ve sonrasında servis edelim.
  6. İsterseniz 6 ay buzdolabında koruma edebilir ister süt ile tüketip isterseniz cheesecakelerinize alt taban olarak kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.
 
858,499Konular
982,591Mesajlar
30,355Kullanıcılar
yaser28Son üye
Üst Alt