Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg. fırından ekmek hamuru
- 3 kibrit kutusu büyüklüğünde rendelenmiş kaşar peyniri
- 2,5-3 yemek kaşığı toz şeker
Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ekmek hamurunu ikiye bölün ve elinizde incelterek pide büyüklüğünde açın.
- İçine rendelediğiniz kasar peynirini ve sonrasında toz şekerini serpin.
- Kenarlarını kıvırın ve dilerseniz kenarlarını sıvı yağ ya da su ile yağlayın.
- Ben yağ yahut su kullanmadım. Kızarmasını isterseniz bunu yapın.
- 200 derece fanlı ayarlı fırında altı üstü kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.