Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırın Levrek

Fırın Levrek
0
27

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
firin-levrek.jpg

Fırın Levrek Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 levrek balığı
  • 2 orta uzunluk patates
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 3 limon
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı domates tozu
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Fırın Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Levreği pakça yıkayıp suyunu süzülmeye bırakın.
  2. Patates, soğan, sarımsak ve 2 limonu ince halkalar halinde doğrayın.
  3. Tepsiye yağ sürüp evvel patatesi sonra soğan sarımsak ve 2 limonu tepsiye dizin.
  4. Kalan bir limonun suyunu sıkıp bir kaba sıvı yağ ve baharatlarla karıştırın.
  5. Levreğin üzerine çizik atıp hazırladığımız karışıma yeterlice bulayın.
  6. Tepsiye dizip 180 derecede pişirin.
Fırın Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt