Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırın Torbasında Mantarlı Et Yemeği

Fırın Torbasında Mantarlı Et Yemeği
0
19

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firin-torbasinda-mantarli-et-yemegi.jpg

Fırın Torbasında Mantarlı Et Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg antrikot
  • 7-8 adet kültür mantarı
  • 2 adet soğan
  • 3 adet domates
  • 10 adet sivribiber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 5 adet tane karabiber
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ

Fırın Torbasında Mantarlı Et Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle materyalleri temizleyip soyarak işe başlıyoruz.
  2. Mantarların dış zarını soyuyoruz. Suda bekletmeyin su çeker lezzeti güzel olmaz.
  3. Poşete gireceği an yıkayıp kullanın.
  4. Soğanları, domatesleri yarım ay formunda, sivribiberleri ikiye üçe bölerek hazırlıyoruz.
  5. Tüm malzemeyi baharatlar ve 2 yemek kaşığı zeytinyağ ile harmanlıyoruz.
  6. Fırın poşetine etler altta, öbür materyaller de etin üzerinde olacak formda yerleştiriyoruz.
  7. Ortalara modül kesim tereyağını serpiyoruz.
  8. Yapılışa başlarken gereçleri soyup dilimlemek size vakit kazandırır. Poşeti fazla doldurmayın ki tam pişsin. Gereçleri harmanladıktan sonra fazla sıkıştırmamak için iki poşete bölmek daha avantajlı.
  9. Poşetin ağzını sıkıca kapatıp üzerine kürdan ile birkaç delik açıyoruz.
  10. Pişerken buharın çıkması gerekiyor.
  11. 200 derece ısınmış fırında 30 dakika daha sonra dereceyi 180 e düşürüp 20 dak daha pişiriyoruz.
  12. Poşetin üzerini yırtıp birkaç dakika daha fırınlarsanız daha susuz kebap lezzetinde yemek elde edersiniz. Afiyet olsun.
 
858,496Konular
982,178Mesajlar
30,114Kullanıcılar
HRNSRHNNSon üye
Üst Alt