Fırında Antrikot (Sebzeli) Tanımı İçin Materyaller
- 4 dilim antrikort dana yada kuzu
- 1 adet patlıcan
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- Kırmızı kapya biber
- Yeşil biber
- 1 diş sarımsak
- 1 tabak mantar
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- Zeytinyağı
Fırında Antrikot (Sebzeli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Fırın tepsisi yağlanır yada yağlı kağıt serilir etler yan yana dizilir.
- Sebzeler tüm materyaller eklenir ve bir hoş harmanlanır, etlerin üzerine serilir.
- Üzeri alüminyum folyo ile kaplanır.
- Fırında 250 derecede 1,5 saat pişirilir. Çok lezzetli bir yemek oluyor. Deneyenlere afiyet olsun birebir tanımı kuşbaşı tavuk ile de deneyebilirsiniz.