
Fırında Baget Tanımı İçin Gereçler
- 7 adet tavuk baget
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 diş ezilmiş sarımsak
- Cajun baharatı
- Karabiber
- Köri
- Tuz
Fırında Baget Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk hariç tüm materyalleri güzelce karıştırıyoruz.
- Karışama derisi soyulmuş ve bıçakla ortasından kesik atılmış bagetleri daldırıp her yerinde yediriyoruz.
- Yağlı kağıt serili fırın kabına koyuyoruz.
- Isıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.