Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Balık

Fırında Balık

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Fırında Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı kişniş
  • 1 çay kaşığı (silme)karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 yemek kaşığı kişniş(dövülmüş)
  • 2 adet limon
  • 4-5 diş sarımsak
  • 3 adet rendelenmiş sarımsak
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası

Fırında Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle balıklarımızı temizleyip tuzladıktan sonra süzgeçte bekletelim.
  2. Suyu süzülünce balıkları fırın kağıdı serilmiş tepsiye dizelim.
  3. Bir kaseye zeytinyağı, karabiber,tuz,sarımsak rendesi, bir tatlı kaşığı biber salçası ve dövülmüş kişniş ekleyip, karıştıralım.
  4. Balıkların içine ve dışına bu karışımdan fırça ile sürelim.
  5. Kuru soğanı,limonu,yeşil biberi, kırmızı biberi,sarımsakları ve domatesi dilimleyip ,balıkların ortalarına dizelim 200 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişirelim. Afiyet şifa olsun. ????.
Fırında Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Balık Tanımı İçin Materyaller 2 adet balık (ben alabalık ve uskumru yaptım sizde dilediğinizi yapabilirsiniz. Bu tanım öteki balıklar için de geçerli☺️)1 adet limon suyu1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kekik1 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Fırında Sebzeli Levrek Tarifi İçin Malzemeler 3 orta boy levrek (Kişi başı 1 adet)3 adet patates3 büyük kuru soğan4 tane domates5-6 yeşil biber1 tane limon1 tatlı kaşığı tane karabiber5 adet defne yaprağı4 diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçası1 çay bardağı zeytinyağıTuz Fırında Sebzeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Fırında Mantarlı Çupra Tanımı İçin Materyaller 2 adet çupra balık200gr mantar3 adet patates2 adet yeşil biber1 adet turunç yoksa limon1 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı kekik1 tatlı kaşığı pulbiberTuzZeytinyağı2 adet defne yaprağı Üzeri için; PulbiberKekik Fırında Mantarlı Çupra Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Fırında Palamut Balık Tanımı İçin Gereçler 2 adet palamut balığı1 adet soğan2 adet patates Sosu için ; 4 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı toz biber1 tatlı kaşığı pul biber1 çay kaşığı kekik1 yemek kaşığı limon suyu Fırında Palamut Balık Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Fırında Hamsi Balık Tarifi İçin Malzemeler 1 buçuk kg hamsi balıkYarım çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı salça1 tatlı kaşığı tuzYarım demet maydanoz1 adet küçük boy soğan1 adet limon Fırında Hamsi Balık Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Balıkları güzelce yıkıyoruz. Süzgeçte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt